Все почалося з того, що в одному чудовому місці нашого міста я вперше скуштувала справжні хінкалі. Неймовірне тісто та запашне м'ясо — це було справжнє відкриття. Вдома я загорілась ідеєю, що обов'язково навчуся робити їх власноруч.
Спочатку все йшло не дуже гладко. Тісто не тримало форму, хінкалі були далекими від ідеалу, а той самий сік — геть не виходив. Я вивчала різні рецепти, але чогось не вистачало. Тоді я згадала про поради професіоналів і знайшла чудовий ресурс https://panmaister.khmelnytskyi.ua/, де прочитала корисні поради щодо замісу тіста та ліплення.
З новими силами, я знову спробувала ще раз. Тісто нарешті вдалося, м'ясо — соковитим, а замість звичайного защіпування я навчилася робити правильний "хвостик" з численними защипами. І ось воно, диво! Перша ж хінкалі, яку я відправила до рота, була саме такою, як треба — з запашним бульйоном, що зігріває зсередини. З того часу мої близькі частіше просять хінкалі, ніж звичайні страви, і я з радістю готую для них цією маленькою грузинською радістю.
Мій досвід приготування ідеальних хінкалі
-
Carmenblurf