Zkušenosti s investicí do nemovitosti v zahraničí – uvažuju o Tbilisi

Vaše podnikání a služby, které nabízíte
Odpovědět
Carll932

Zkušenosti s investicí do nemovitosti v zahraničí – uvažuju o Tbilisi

Příspěvek od Carll932 »

Ahoj všichni,
už delší dobu přemýšlím o investici do bytu v zahraničí. Chtěl bych ho využívat jak pro vlastní pobyty, tak i jako investici na krátkodobý pronájem. V poslední době mě hodně zaujala Gruzie, konkrétně Tbilisi – ceny jsou tam zatím příznivé, město má atmosféru a rozvíjí se turisticky.

Zajímalo by mě, jestli má někdo z vás osobní zkušenost s nákupem nemovitosti v Tbilisi? Na co si dát pozor, jak probíhá koupě a jestli to má reálně potenciál jako investice? Budu rád i za konkrétní tipy na developery nebo weby, kde hledat.
Díky moc předem!

FrankFFG

Re: Zkušenosti s investicí do nemovitosti v zahraničí – uvažuju o Tbilisi

Příspěvek od FrankFFG »

Už dlouho jsem přemýšlel o investici do nemovitosti v zahraničí. Když jsem poprvé navštívil Tbilisi, okamžitě mě město okouzlilo. Začal jsem hledat možnosti koupě bytu a narazil jsem na stránku https://worldestate.homes/cs/georgia/tbilisi/. Nabídka přímo od developerů bez provize mě hned zaujala. Komunikace probíhala rychle, dostal jsem veškeré informace a během pár týdnů jsem měl podepsanou smlouvu. Dnes mám krásný byt s výhledem na staré město a plánuju ho využívat i jako investici pro krátkodobý pronájem.

Odpovědět