Хочу відкрити вам пригодою, яка виникла з мене попереднього тижня – уявіть собі!. Моя мала попросила, щоб я спекла один святкове до її ДР. Я, безумовно, кинулася шукати варіант на просторах Google і.... Витратила цілих півтора години, стрибаючи від сайту на ще однієї сторінки з рекламою! Перші рецепти були нереально складні, декілька - із дивними компонентами, решта - із тоннами банерів. Але потім я мені спало на думку про цей порятунок ресурс й просто за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - мрійливий варіант! Інструкція був до безтями простим, що в результаті навіть 12-річна юна кулінарка несподівано змогла своїй мамі допомогти. Як результат наша команда створили неймовірний солодкий шедевр, і він перетворився на ідеальним успіхом дня народження. Тепер навіть ті, хто раніше сумнівався мої сусідки не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином я знайшла цей диво такий просто бомбезний спосіб?"
Каталог рецептів
Для тих, хто іноді любить кулінарією, але не терпить розкидані речі під час роботи в кухонному просторі!
-
BonnieWeins